Pomicanje brendova s njihove početne točke i vođenje na putovanje snažne online prisutnosti počinje sa genijalno dizajniranom web stranicom. Naši web developeri imaju oštro oko i praktično znanje za stvaranje privlačnih vizuala u kombinaciji s korisničkim sučeljem koje je istovremeno funkcionalno i interaktivno. Sve što stvaramo radi na svim vrstama uređaja, platformi i monitora.
Marketing zna biti teška igra. Svaka kampanja koju radimo je drukčija, ali principi izvrsnog marketinga ostaju isti. Posada Lead Me Media svemirskog broda posvećena je izgradnji dugoročnih odnosa između tvrtki i klijenata, stvaranju moćne svijesti o brendu i odanosti kupaca koja garantira kontinuiranu prisutnost kroz tradicionalne i digitalne marketinške kanale.
Svaki brend mora imati online prisutnost. Ali, ostvarivanje te prisutnosti ne znači kraj kampanje. Društvene mreže mogu biti najjači alat u Vašem arsenalu, ako se primjenjuje pravilno. One su podloga za interakciju između pojedinaca i brendova, te različitih tvrtki. Upravljanje društvenim mrežama naša je jača strana. Stvaramo specijalizirane kampanje za društvene medije temeljene na zahtjevima ciljanih publika koje omogućuju brendovima da dostignu svoje ciljeve, rokove i brojeve koji su im potrebni.
Želite da Vaš brend izgleda zadivljujuće. Mi to želimo, također. Ali, privlačni vizuali nisu dovoljni za uspjeh. Praktični dizajn im daje funkcionalnost. Među našom posadom naći ćete časnike specijalizirane za grafički i digitalni dizajn s dugogodišnjim iskustvom u brendiranju, re-brendiranju, kampanjama za tisak i digitalne medije, komercijalnim projektima, čak i nekomercijalnim projektima - zato što jednostavno obožavamo dizajnirati impresivne stvari.
Vaš cilj je isticati se među gomilom? Naravno da jest. Na webu, to je još i teže postići. Uz Google Adwords, taj cilj je lakši, ali samo ako pravi ljudi upravljaju Vašim portfeljom. Tu dolazimo mi, Lead Me Media ekipa. Bez obzira na obujam Vašeg budžeta, naši analitičari će izgraditi ključne riječi vezane za Vaš brend i SEO - optimizaciju za tražilice koje će Vas dovesti do vrha, dok će Vaša konkurencija ostati iza, u galaksiji koja je veoma, veoma daleko.
Sadržaj je gorivo koje pokreće moderni marketing. Dobro za nas da smo napunili naše spremnike za gorivo do maksimuma. Naša posada sastoji se od stručnjaka za produkciju koji znaju kako dostaviti najbolji sadržaj u različitim medijima: tisak, digitala, tekstovi, video, audio, čak i animacije. Sve je skrojeno prema specifičnim potrebama klijenta. Sadržaj zahtjeva i redovno upravljanje, jer to jamči kontinuirani napredak za bilo koju vrstu posla. Volimo učiniti stvari što jednostavnijima i učinkovitijima, te upravljati web stranicama preko samostalnog sučelja.
Web metrika, podaci, brojevi, mjerenja i grafikoni. To je ono u što mi duboko zaranjamo i pazimo na to da uzimamo u obzir sve detalje koji utječu na status Vašeg brenda - što ide, što ne ide, gdje su prepreke u kampanji - i kako da ih pređemo. Na osnovu analize pronalazimo najučinkovitija rješenja koja implementiramo. Dužnost naše posade jest da Vas konstantno informira o stanju kampanje kroz redovite izvještaje koji će Vam dati odgovore na bilo kakva pitanja koja imate.
Danas je dan kada ćete upoznati svoje nove klijente. Vaši postojeći klijenti ostaju sretni i zakačeni za Vaš brend, i stalno se vraćaju po još. Naviknite se na to, jer to je vrsta razvoja kakvog Lead Me Media želi za Vaš brend. Kada letite s našom posadom, stvaranje interesa za Vaš brend - Lead Generation - nije samo šansa ili opcija, to je sigurna stvar. Kombiniramo naše bogato iskustvo s inovacijama i tehničkim vještinama koje definitivno stvaraju interes za Vaš brend.

Analiza radova

Skyline Robotics

Skyline Robotics je tech kompanija koja razvija automatizirane usluge koje pojednostavnjuju radne procese. Proizveli su napredno robotizirani rješenje za pranje prozora i trebali su web stranicu koja naglašava napredne karakteristike njihovih inovacija.

Naš redizajn njihove web stranice uzeo je postojeće sučelje, te se fokusirao na maksimalno povećanje učinkovitosti uz potpuni vizualni remont u skladu s njihovom progresivnom vizijom. Rezultat je futuristički dizajn koji je interaktivan, jednostavan za korištenje i izgleda estetski izazovno. Koristeći Webflow, izgradili smo snažnu platformu koja jednako lako komunicira s potencijalnim klijentima i posjetiteljima koji nisu iz poslovnog svijeta.

Before After
Before After
Before After

Run Croatia

Run Croatia nezavisna je sportska udruga posvećena promoviranju i organiziranju utrka u Hrvatskoj i diljem svijeta. Njihov cilj jest povezivati ljude te pomagati lokalnim zajednicama kroz poticanje zdravog i aktivnog stila života dostupnog svima.

Trebali su web stranicu koja će posjetitelje odmah informirati o njihovim ciljevima, trenutnim i budućim događajima, te omogućiti trkačima brzo prijavljivanje za utrke. Online dom koji će prikazivati mape trkaćih staza, blogove i njihove partnere. Naš dizajn fokusiran je na pojačavanju funkcionalnosti svakog segmenta njihovog weba, izgleda izvanredno, učitava se super brzo i implementira konzistentni branding. Izgrađen u Weblfowu.